En del af Odsherred Kommune

Corona-restriktioner forlænget til den 7. februar 2021

tor, 01/14/2021 - 17:00 -- gigch

Corona

Kære Forældre.

Som I alle sikkert er bekendte med, blev de gældende restriktioner ift. Covid-19 forlænget til og med den 7. februar.

Dagplejen holder fortsat åben og det er, som skrevet i nyhedsbrevet til jer, en forældrevurdering, hvorvidt ens barn har brug for at komme i dagpleje eller ej. Vi har tillid til, at I, som forældre, vurderer hvad der er bedst for jeres familie og samtidig udviser det samfundssind, der er muligt.

Vi beder jer fortsat om at aflevering og afhentning så vidt muligt foregår udendørs, opfordrer jer til at bære mundbind når I kommer og går i dagplejen, holde to meters afstand så vidt det er muligt til jeres dagplejer og spritte hænder, når I kommer og går.

Vi tilbyder fortsat gæstepleje, men forsøger at holde det på et minimum ift. ikke at blande børnegrupperne på tværs.

Legestuerne vil fortsat være lukkede i de kommende tre uger, men vi vil i den kommende uge lave individuelle løsninger for dagplejerne og deres børnegrupper ift. at opretholde det børne- og læringsmiljø, som både små og store har brug for. Det kan eksempelvis være besøg i haven af en fast dagplejer, hvor børnegrupperne passer godt sammen o.lign.

Til vores store glæde har vi nu fået tilbagemeldinger fra tre forældre, som gerne vil stille op til forældrebestyrelsen – de er hermed valgt og vil snarest blive inviteret til et konstituerende møde. Tak for det.

Pas på jer selv,

Venlige hilsner
Louise Christiansen
Leder af dagplejen