En del af Odsherred Kommune

Dagplejernes dag onsdag den 9. maj 2018

tor, 05/03/2018 - 14:56 -- gigch

Dagplejens dag 2018

Formålet med dagplejernes dag er at synliggøre dagplejen og det store stykke arbejde dagplejerne går og laver i det daglige. 

Der arrangeres følgende i byområderne:

Fårevejle mødes kl. 9 på Sydskolen, afdeling Fårevejle og går i samlet flok til byparken, hvor de laver indianerhovedpynt, bliver malede og synger. Slutter med fælles frokost.

Nykøbing/Egebjerg/Nr. Asmindrup/Højby mødes på gågaden i Nykøbing. Dagplejerne går gennem gaden med pyntede barnevogne og mødes ved Odsherred Teater, hvor Anne O. kommer og spiller kl. 9.30. Anne O. har sin guitar med samt de tøjdyr der har plaget om at komme med og der er lagt op til en festlig koncert, hvor der kan hoppes og danses til god musik. Lions i Nykøbing har sponsoreret koncerten og Gebbels Legetøj har sponsoreret sæbebobler, så det bliver helt sikkert festligt.

Hørve starter fra Fakta kl. 9 med pyntede barnevogne og går til legestuen ”Fidusen”. Her skal børnene males som indianere, synge sange og der skal laves mad over bål.

Asnæs starter ved Brugsen i centret kl. 9.30 med pyntede barnevogne. Turen går til biblioteket hvor billeder børnene har lavet, skal hænges op og udstilles i en periode.

Vig mødes ved ”Torvehallen” kl. 9.30. Motorikdagplejerne laver aktiviteter. Der vil være musik, leg, dans og naturtema. Der sluttes med madpakker.

Grevinge/Herrestrup mødes i ”Sanselunden” kl. 9 hvor de øver motorik, laver løb og deles op i små grupper hvor de taler og kigger på små dyr og planter. Der skal ristes pølser og brød over bål i grillhytten.