En del af Odsherred Kommune

Forældrebestyrelsen er vigtig i dagplejen

fre, 12/18/2020 - 10:45 -- gigch

Forældrebestyrelse

Kære alle forældre i dagplejen.
Det betyder utrolig meget for os at have et godt forældresamarbejde med jer i det daglige. Dels i de enkelte dagplejehjem og dels til præsentationsmøder, to-årssamtaler mm. Derudover har vi i mange år haft en tradition for at have en engageret forældrebestyrelse, som gør sit bedste for at repræsentere den store forældregruppe, forholde sig kritisk og nytænkende til dagplejen som professionelt dagtilbud og sprede budskabet om dagplejen ude i samfundet. Vi plejer at have kampvalg på vores årlige forældremøder, når der er valg forældrebestyrelsen. I år har det ikke været muligt at afholde forældremødet, pga. corona, og vi står nu og mangler to forældre i bestyrelsen. Vi har tidligere sendt formandens beretning ud til jer i e-Boks og vil gerne eftersende den, hvis nogen har misset den.
Vi har tre ledige poster i forældrebestyrelsen og har fået én interesseret tilbagemelding. Vi mangler derfor at besætte to poster, så vi håber, at der sidder et par forældre, som synes, det er en oplagt chance til at få en yderligere indsigt og indflydelse på deres barns dagligdag.
Skulle ovenstående have fanget jeres interesse, kan I enten ringe el. skrive til mig, på tlf. 21296352 / mail: lovch@odsherred.dk Vi glæder os til at høre fra jer.
Rigtig Glædelig Jul til jer alle
Hilsner Louise Christiansen, dagplejeleder.